ایمپلنتهای دندانی از دوتکه داخل استخوان بنام fixture و خارج استخوان اباتمنت تشکیل شده است ، ارتباط دهنده این دو تکه یک نوع پیچ است بنام connecting screw که باعث میشود اباتمنت از fixture جدا شود؛ این معضل باعث میشود که بیمار به دندانپزشک مراجعه کند تا مجددا اباتمنت به fixture متصل گردد؛ اما جدیدا اختراع انجام شده است که در آن سیستمی تعبیه میشود که توسط آن connecting screw در حالت ثابتی fix می شود و دیگر اباتمنت از fixture جدا نمی شود.
با این اختراع پیچ توسط این خار داخل اباتمنت قفل میشود و دیگر پیچ اتصال به هیچ وجه حرکتی نکرده و شل نمیشود.
ساخت ایمپلنت دندانی دو کاره
ساخت نوعی ایمپلنت دندانی دو کاره جهت جراحی حد استخوان و حد لثه با یک ایمپلنت
در روشهای قبلی دو نوع ایمپلنت ساخته می شدکه برای موارد حد استخوان و حد لثه بکار میرفت با اختراع این ایمپلنت میتوان با یک ایمپلنت هر دو طریقه جراحی انجام شود.
از دیگر دستاوردهای این ایمپلنت این است که اگر بیماری دچار ژنژویت ایمپلنت شود لازم نیست که ایمپلنت از دهان خارج شود میتوان از همین ایمپلنت برای مدت طولانی تری استفاده کرد قابلیت اول این ایمپلنت با طول 3میلیمتری در ارتفاع 04 میلیمتر باریکتر در عرض ناحیه ای بدون نخ پیچ دارد (Thread)که فقط sand blast شده است این ناحیه قابلیت اتصال به استخوان osseointegration دارد و در صورتیکه از استخوان عریان شود میتواند به لثه چسبیده شود.
قابلیت دوم این ایمپلنت این است که اگر تحلیل استخوان صورت بگیرد و ایمپلنت enpose شود، روکش بلندتر ساخته می شود و روکش جدید بعنوان finish line از ناحیه پهن تر ایمپلنت استفاده می کند.
ایمپلنت با دو خط خاتمه
در گذشته اگر ایمپلنتی دچار ژنژویت یا پری ایمپلنت تایتیس می شد میبایست ایمپلنت خارج شود؛ با این اختراع نیازی به خارج کردن ایمپلنت نمیباشد و فقط پروتز آن عوض میشود.
طراحی این ایمپلنت به نوعی است که اگر ایمپلنت دچار ژنژویت شود با یک طراحی ساده میتوان بیماری را حذف و از همان ایمپلنت دوباره استفاده کرد.
البته ما قبلا درباره معایب و مزایای کاشت ایمپلنت دندان صحبت کرده ایم که پیشنهاد می کنیم مطالعه کنید.